Sådan tilmelder du dig som en ny bruger

Hvis du skal benytte denne portal til indberetning af musik, skal du først selv oprette dig som en ny bruger. Hvis du tilmelder dig med en e-mail adresse fra et godkendt domæne, f.eks. @nordiskfilm.dk, får du automatisk adgang til at indberette på vegne af dette firma. Men hvis du derimod tilmelder dig med et ukendt eller generisk domæne som f.eks gmail.com, skal du gennem en manuel godkendelsesproces hos TV 2. Du vil stadig kunne logge ind, men ikke indberette før du er godkendt og tilknyttet det firma du skal indberette for.

Følg denne vejledning for at oprette dig som en ny bruger på portalen:

1. Gå til login siden og tryk på knappen Ekstern bruger
  2. Du ser nu dette login billede. Tryk på link Tilmeld dig nu lige nedenfor Log på knappen.
  3. Herefter angiver du din email adresse og trykker på knappen Send bekræftelseskode. Microsoft sender dig nu en 6-cifret talkode som du skal indtaste for at komme videre. Hvis ikke du modtager en email indenfor ca. et minut, så husk også at tjekke din mappe med uønsket mail (spam folder).
  4. Angiv nu din ønskede adgangskode, dit navn og dit telefonnummer. Husk at inkludere landekode i nummeret. Klik så på Opret knappen.
  5. Du skal nu angive telefonnummeret på den mobiltelefon som du vil bruge til modtagelse af sikkerhedskode når du logger på.
  6. Tryk på knappen Send kode for at modtage en SMS kode på din telefon. Bekræft derefter koden.
  7. Du er nu logget på portalen. Hvis du kommer ind med et forhåndsgodkendt email domæne, får du automatisk adgang til at indberette musik indenfor få minutter. Ellers skal du udfylde denne formular for at ansøge om adgang. En TV 2 medarbejder vil derefter behandle din ansøgning manuelt.
  8. Som en ny bruger, modtager du også en bekræftelse på e-mail fra portalen.
  9. Indtil du har fuld adgang, vil du i toppen af portalen se en gul informationsbjælke som vist i næste skærmbillede.